Australische regering kan niet snel genoeg te werven voor open source

Het tij keert met het gebruik van open-source software binnen de Australische regering, volgens de chief technology officer John Sheridan, met de diensten van een verschuiving van het kopen van eigen software voor het kopen van ondersteuning voor open source software, zoals Drupal.

Spreken in Summit Forrester Voor CIO’s in Sydney vandaag, Sheridan zei dat toen hij voor het eerst door de rangen steeg in de regering, open source was geen optie voor de overheid, want als het niet, het zou niet gemakkelijk uit te leggen aan senatoren in de Senaat Schattingen zijn.

“Je gaat naar de Senaat schattingen, de senator zegt: ‘Waarom heeft uw systeem mislukt Mr Sheridan?’ en ik zeg: ‘Nou, eigenlijk, was ik gewoon te vertrouwen op de hulp die ik op het internet zou vinden door het plaatsen van vragen aan het prikbord, en helaas niemand antwoordde snel genoeg’ ‘, zei hij.

Maar er is een verandering in de manier waarop de overheid geweest benaderingen open source, zei hij, met een toenemende inzet van open source in serverruimtes en datacenters, maar ook in web content management systemen, in het bijzonder met het gebruik van Drupal.

“Er is een bedrijf in Canberra dat een vrije Drupal open-source distributie naar websites van de overheid te ondersteunen heeft. Een verdeling die ondersteuning biedt voor de bijzondere vereisten regering heeft op het gebied van bereikbaarheid, veiligheid en aanverwante zaken. Ze Uiteraard bieden ondersteuning voor die, en dat is ik denk dat hun business model, “zei hij.

“Zo populair is Drupal in Canberra op het moment dat we beginnen te zien uitdagingen in het krijgen van voldoende gekwalificeerde medewerkers omdat ze in zulke grote vraag.”

Een korte zoektocht van de inschrijving de website van de Australische regering blijkt dat veel verschillende overheidsinstanties, waaronder het ministerie van Financiƫn en Deregulering, het ministerie van klimaatverandering, de Australische Concurrentie en de Commissie Van de consument, en het Ministerie van Onderwijs, Werkgelegenheid en Workplace Relations alles hebben gegund contracten voor werkzaamheden aan Drupal platforms.

Onder; huidige overheidsbeleid, voor projecten van meer dan AU $ 80.000, overheidsinstellingen zijn verplicht om open source software te overwegen, samen met proprietary software, met de genomen beslissingen op basis van wat biedt de meeste waarde voor uw geld. Sheridan zegt dat in veel gevallen, open source is beter waarde voor de overheid dan proprietary software nu betere ondersteuning beschikbaar is.

“De gepatenteerde oplossingen vereisen een toenemende kosten, vereisen dure ondersteuning en onderhoudskosten, en vaak ook de meer gevorderde of populaire functies – degenen die echt een bedrijf verschil maken – vereisen zo veel investering in tijd en waren zo moeilijk om mensen om dat te doen in sommige gevallen is het onbetaalbaar of onmogelijk uit als je in te krijgen, “zei hij.

Deze wijziging van open source is de manier waarop ik denk dat wij zaken doen veranderd.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze