Australische e-learning startup brengt AU $ 1,7 miljoen voor Azië groei

Australische online onderwijs startup OpenLearning kondigde vandaag aan dat het heeft beveiligd AU $ 1.700.000 in de financiering, waardoor de totale fondsenwerving tally tot op heden tot AU $ 2.100.000.

OpenLearning, dat was één van de negen technologie startups opgenomen in de “first class ‘van Telstra’s muru-D accelerator vorig jaar, omschrijft zichzelf als een Massive Open Online Course (MOOC) provider, het aanbieden van opleidingen die gericht zijn op onbeperkte deelname en open toegang via het internet.

Het bedrijf de laatste subsidieronde bestond uit AU $ 1.000.000 van tech ondernemer Clive Mayhew, bekend voor het starten van Netscape in Azië, samen met AU $ 700.000 van nieuwe investeerders, waaronder ICS Global en Hideaki Fukutake, directeur van de Japanse onderwijs bedrijf Benesse Holdings.

Het bedrijf zal de nieuwe middelen te pompen in het vergroten van de omvang van de technische en educatieve design teams, helpen bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe-MOOC gebaseerde businessmodellen voor commerciële klanten, en voort te bouwen op haar eerste succes in de Maleisische markt, waar het is als benoemd de officiële MOOC platform voor alle openbare instellingen voor hoger onderwijs.

De OpenLearning platform wordt momenteel gebruikt door ongeveer 125.000 studenten, volgens het bedrijf.

Adam Brimo, OpenLearning CEO en mede-oprichter, zei dat het succes van de laatste subsidieronde was “een bewijs van het harde werk, ervaring en passie van onze geweldige team”.

“Ik ben dankbaar voor de steun van onze investeerders, en ik persoonlijk op zoek naar de samenwerking met Clive [Mayhew] om OpenLearning de toonaangevende online onderwijs platform in Azië,” zei hij.

Mayhew zei dat platforms zoals OpenLearning veranderen de onderwijs-industrie en hoe de studenten leren.

OpenLearning vertegenwoordigt een enorme kans om kwalitatief hoogwaardige, toegankelijke en collaborative onderwijs aan studenten over de hele wereld, “zei hij.” Het platform verandert de manier waarop leraren het onderwijs en de manier waarop studenten leren.

Volgens een rapport van 2014 e-learning cloud-platform provider Decebo, is de wereldwijde e-learning markt zal naar verwachting $ 51500000000 hit in 2016, met een jaarlijkse wereldwijde groei in 2012-16 van 7,9 procent.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze