AT & T mobile chief: Windows 8 kan Windows Phone stimuleren

De lancering van Nokia’s Lumia 900 op het netwerk van AT & T’s heeft de verwachtingen overtroffen en momentum voor Windows Phone is waarschijnlijk op te bouwen wanneer Windows 8 lanceringen, aldus Ralph de la Vega, CEO van AT & T Mobility.

Windows 8: Is Metro eigenlijk; Advies voor Windows 8 lancering strategie: Target SMB eerste; Windows 8 tablet hybriden:? ‘Compromissen van de convergentie “; Onbeantwoorde vragen over wat er in Windows 8 edities

Spreken op het JP Morgan technologie-conferentie, werd de la Vega gevraagd over de Lumia. Hij zei

Ik ben erg blij met wat ik zie van Microsoft en Nokia komen met hun eerste product. Het besturingssysteem werkt echt goed. Het is eenvoudig, is gemakkelijk te gebruiken, is intuïtief.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

De receptie van de Lumia lancering daadwerkelijk overtrof onze verwachtingen. Dus we denken dat er een zeer goede kans dat Microsoft een zeer goed besturingssysteem dat recht daar met iOS en Android zal hebben.

Toen ze naar buiten komen met Windows 8 in het vierde kwartaal, ik denk dat het ook daadwerkelijk toe te voegen aan de waarde die dat OS brengt op de markt, in dat dat de eerste keer dat je echt een soortgelijke ervaring op uw pc kunt hebben zal zijn, op uw tablet en op uw smartphone van zacht Microsoft. Van wat ik heb gezien en de previews die ik heb gekregen, ik denk dat het gaat uitzonderlijk goed te zijn. Ik ben zeer vrolijk in wat ze brengen op de markt.

De la Vega’s opmerkingen komen als analisten beginnen te pooh Poeh de Windows 8 te lanceren. Microsoft’s Windows 8 lancering zal een belangrijk omslagpunt voor het bedrijf. Als Windows 8 struikelt, zal Microsoft worstelen met haar tablet plannen en de Metro-interface kan Windows Phone te belemmeren. Aan de andere kant van de vergelijking, kan Windows 8 en de nieuwe interface een hit en Microsoft bieden een eigen haloeffect.

Plaats uw inzet, omdat niemand weet hoe Windows 8 — en het effect daarvan op Windows Phone — zal vergaan tot het vierde kwartaal.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar