AT & T doneert $ 1m tot genderkloof in tech te sluiten, engineering

AT & T heeft gedoneerd $ 1 miljoen aan de meisjes die code project met als doel bij te dragen tot de sluiting van de genderkloof binnen technologie en engineering.

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij kondigde de donatie op donderdag bij de diploma-uitreiking van AT & T’s 2014 Girls Who Code Summer Immersion Program. Het programma, een computer science cursus heeft als doel op te voeden, rente en uit te rusten vrouwelijke studenten met de tools die nodig zijn om kansen in de technologie en engineering velden na te streven.

De bijdrage zal helpen de non-profit organisatie uit te breiden haar Summer Immersion Program and Girls Who Code clubs om extra steden in de Verenigde Staten.

De zeven weken durende zomerprogramma duurt 20 middelbare scholieren en plaatst ze met de technologie bedrijven of universiteiten, en leert hen de basisprincipes van de informatica in een real-world setting. Geen ervaring is nodig om toe te passen, maar natuurlijk moeten de aanvragers van een belang in de technologie hebben.

Google’s hulpprogramma Classroom is nu beschikbaar voor opvoeders wereldwijd net op tijd voor het nieuwe schooljaar.

Als we werken aan de genderkloof in de technologie jonge vrouwen sluiten en de positie in het hele land, AT & T’s samenwerking – van de bijdragende financiële middelen om de confrontatie medewerkers in onze missie – is van essentieel belang, “zei Reshma Saujani, oprichter en CEO van Girls Who Code .: we samen creëren van een omgeving die meisjes om informatica loopbanen en leiders bloot en laat zien aan hen dat dit skillset, de mogelijkheden zijn eindeloos.

In AT & T’s zomerprogramma van dit jaar, de studenten leerden meerdere programmeertalen, ontworpen computer games met behulp van JavaScript, HTML en CSS, geprogrammeerde robots, en ingebouwde mobiele apps vanaf de grond opgebouwd. De studenten werden vervolgens de opdracht om hun eigen originele, tech-gerelateerde projecten voort te zetten gegeven. De AT & T Girls Who Code klasse bestaat uit studenten van alle wijken van New York City, waaronder acht uit Queens, twee uit Brooklyn, twee uit Manhattan, één uit de Bronx en één van Long Island – in aanvulling op de vijf studenten uit New Jersey en een student uit Houston, Texas.

AT & T is betrokken geweest bij Girls Who Code sinds 2012.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze