Aspen Ideas Festival: Is Twitter het terugbrengen van de live-tv-ervaring?

ASPEN, COLO. — De woonkamer. Ondanks de vele verschillende inspanningen en strategieën, het is een plek tot de rand gevuld met een technologie die zowel tech makers en entertainment giganten, kan nog steeds niet lijken te pinnen.

Meer van de 2013 Aspen Ideas Festival

Zappos CEO suggereert hoe startups slimmer, productiever steden kunnen bevorderen; Hoe tech, kunst snijden op de San Francisco Bay Bridge, Is Twitter het terugbrengen van de live tv-ervaring;? De waarde van vertrouwen in de technologie, financiën en overheid; Hoe gegevens kunnen helpen het oplossen van internationale criminaliteit, het gebruik van apps, sociale media om inheemse gemeenschappen te machtigen; Hoe groter bedrijf beeld achter driverless auto’s; Fueling stimulansen voor hernieuwbare energie in de wereld; Toyota VP schetst stappen die nodig zijn voor ‘automatische’ rijden; De invloed van open source technologie op design, kunst

Niettemin, dat is steeds een betwistbaar punt.

Maar het gebeurt, voormalig FCC-voorzitter Julius Genachowski beweerde op de 2013 Aspen Ideas Festival op zondag ochtend dat uiteindelijk elk huis in de Verenigde Staten zullen een met internet verbonden TV hebt, of het nu via een set-top box of direct geïntegreerd in de televisie zelf.

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Genachowski beweerde dat als een land, “we in een vrij goede plek op dit moment” in termen van LTE en high-speed internet-netwerk implementaties, gaande van 20 over de hele wereld naar de achtste.

Ook een voormalig executive bij internet- en mediabedrijf IAC / InterActiveCorp, Genachowski, aangekondigd in maart, te midden van een reorganisatie van de bedrijfsleiding bij de FCC dat hij zou aftreden als voorzitter.

Volgens zijn ontslag memo, het federale agentschap geïnstalleerd meer bedrade breedband fiber over “de VS in elk van de afgelopen twee jaar dan in enig jaar sinds 2000, en de gemiddelde breedbandsnelheden bijna verdubbeld sinds 2009” tijdens zijn ambtstermijn.

Maar Genachowski voorspeld deze groei kan alleen doorgaan met een scherpe focus op de volgende drie factoren: het verbeteren van de snelheid en capaciteit, het bevorderen van concurrentie binnen de bedrijfstak, en het behoud van de openheid van het internet.

“Als we niet als een land te houden aandacht te besteden aan dit, we zullen bevriezen van de vernieuwers die vooruit van plan bent voor een snellere en hogere snelheden,” Genachowski waarschuwde.

Maar die vernieuwers – waaronder iedereen van de ontwerpers en fabrikanten van deze entertainment systemen om de studio’s het verstrekken van de inhoud – zijn nog steeds uit te werken hoe te leveren en geld op basis off van deze evoluerende netwerkinfrastructuren.

Niemand zou kunnen weten dat dit beter dan de traditionele kabel bedrijven, die worden geconfronteerd met meer druk dan ooit om te concurreren met alternatieve bronnen online beschikbaar, zoals Netflix en Hulu. Deze platforms hebben ook geleid tot de verschuiving naar het bekijken van de inhoud op vrijwel elk moment vanaf elke locatie versus geplande live-programmering.

“Als we niet als een land te houden aandacht te besteden aan dit, we zullen bevriezen van de vernieuwers die vooruit van plan bent voor een snellere en hogere snelheden,” Genachowski waarschuwde.

Dan weer, experts uit de industrie liet doorschemeren dat de slinger kon worden swingende terug naar hogere kijkers voor live-programmering dankzij social media.

Panel moderator en mede-oprichter van de Insight Venture Partners Jerry Murdock vroeg: “Is Twitter het terugbrengen van de live tv-ervaring? ‘

Michael Lynton, CEO van Sony USA, gaf dit waar is tot op zekere hoogte, in het bijzonder voor sport – hoewel hij er snel aan toe die gebeurtenissen gaat om een ​​breed-bekeken live-ervaring hebben, ongeacht.

In het algemeen, wat we gebruikt om het ‘waterkoeler effect’ is sterk overdreven door Twitter noemen, “merkte Lynton.” Dus mensen willen worden in het weten wanneer het gebeurt ..

Lynton beschreven dat high-speed internet zelf niet echt had gepresenteerd als een concurrerende markt tot voor kort.

Met behulp van het Verenigd Koninkrijk als een voorbeeld, Lynton zei dat slechts drie jaar geleden, digitale satelliet-tv aanbieder Sky was de enige klant voor het kopen van films.

Nu, vervolgde hij, zijn andere kopers, zoals Netflix en Amazon op de markt gegooid.

Ineens hebben we kopers voor ons product dat we niet hebben in het verleden “, Lynton geponeerd.” Het is een goed moment om een ​​verkoper van films en tv-zijn toont vrijwel overal in de wereld.

Afgezien van deze nieuwe verkoopcijfers, het is ook een kleverige punt van het uitzoeken hoe de waarde van online kijkers meten. Dit is waar Twitter haar sweet spot in de marketing wereld zou hebben gevonden.

Twitter CEO Dick Costelo wees erop dat een groot probleem voor de “binge-viewing” model op Netflix de soort “waterkoeler” moment dat de film-en tv-studio’s genoot eerder niet aanbiedt.

Met een aantal van deze over de top programma’s als House of Cards, was er niet een moment waar het in première als [HBO’s] Game of Thrones, “Costelo uitgelegd. ‘Er was geen tijd voor mensen om samen te komen en converseren over .

Ineens hebben we kopers voor ons product dat we niet hebben in het verleden “, Lynton geponeerd.” Het is een goed moment om een ​​verkoper van films en tv-zijn toont vrijwel overal in de wereld.

Costelo suggereerde dat het interessant is voor Netflix CEO Reed Hastings en “mensen bezig met dat soort programma’s” om meer met het model opstelling te spelen door de recente debuut van het nieuwe seizoen van Arrested Development, die ook direct in première op Netflix zou zijn.

Het verschil met dat debuut is dat terwijl alle afleveringen van het seizoen verscheen op hetzelfde moment online, werd aangekondigd en gevierd als een gebeurtenis in de aanloop naar de première. Costelo aangegeven dat er sprake was van een “moment”, waar iedereen wist af te stemmen – althans in eerste instantie.

Met IPO geruchten in overvloed, is Twitter is het spelen met een aantal verschillende potentiële inkomstenstromen. Een die vruchtbaar kan blijken is een nieuwe relatie met Nielsen.

De wereldwijde informatie-en meting onderneming zal Twitter gegevens te nemen en te trouwen met haar methodologie om ambachtelijke een “Twitter TV rating.” Costelo legde uit dat het concrete gegevens over zowel de kijkers en de diepte van het gesprek online bieden.

Dat zal nuttig zijn voor de omroepen die proberen te begrijpen en meten van de omvang van de opdracht rond hun shows zijn “, Costelo zei, erkennen dat er misschien een aantal programma’s die lichter bekijken nummers te ervaren in een bepaalde tijd-slot, maar de kijkers” passie “op Twitter zou kunnen maken voor een verhaal te verkopen aan marketeers.

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales