Apple’s iPhone 6, 6 Plus domineren Amerikaanse high-end, de Samsung Galaxy Note plaatsen

Apple’s iPhone 6 en iPhone 6 Plus blijven domineren op alle vier de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen met de Samsung Galaxy Note 4 aantrekken van een goede show.

De mee te nemen: Groot scherm mobiele apparaten te doden. En dit zijn de apparaten die consumenten en prosumers brengen om te werken. De meest recente gegevens punt over de iPhone omzet komt voort uit Canaccord Genuity’s T. Michael Walkley, analist dat kanaal controles maandelijks verricht.

Met december kwartaal rapporten landing deze week en de rest van januari, zijn alle ogen op Apple en hoeveel mobiele apparaten kan verkopen. Zoals eerder opgemerkt vandaag, is s martphone verkoop turbulentie impact op de supply chain en de tech-leveranciers. Apple grijpt high-end marktaandeel en dat is onder druk te zetten op de Samsung.

Walkley schreef

Daarnaast heeft Apple is het verwerven van zowel klanten als toekomstige upgrade cycli. Moeten leveren inhalen met de vraag, Apple is waarschijnlijk meer verkoop voorsprong vast te leggen van Android lanceert op de komende Mobile World Congress in maart.

Andere prullaria

Deze website beoordelingen

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Klanten worden aangetrokken tot 64GB apparaten;. LG’s G3 en Motorola Droid Turbo waren ook populair bij de vervoerders;. Maar Apple had waarschijnlijk meer dan 50 procent van de Amerikaanse verkoop van smartphones in het kwartaal.

Top accessoires voor je MacBook (september 2016)

Top 10 apps: Deze beschikken over de meest downloads tot nu toe dit jaar

Top 25 accessoires voor je MacBook

Apple iPhone 6 Plus review: De meest ernstige nog Apple-smartphone; Samsung Galaxy Note 4 review: De beste Android phablet regels met een pen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek, hardware, Top accessoires voor je MacBook (september 2016), Social Enterprise; Top 10 apps:? Deze beschikken over de meest downloads tot nu toe dit jaar, hardware; Top 25 accessoires voor je MacBook