Android for Work, Android Pay, eigenaar van de markt

Google is het maken van een duw in de onderneming met de lancering van Android for Work. Het initiatief richt zich op de BYOD menigte, waardoor het werk profielen voor smartphones en tablets. Dit stelt IT-afdelingen te implementeren goedgekeurde apps om werknemers op een gecontroleerde en veilige manier.

Android for Work kunnen medewerkers persoonlijke apps naast het werk apps, terwijl persoonlijke gegevens te beschermen tegen toegang werkgever.

Apple Pay groeit in een snel tempo, en Google neemt gericht op het met Android Pay. De komende systeem zal API’s gebruiken om bedrijven om de nieuwe mobiele betalingssysteem toe te voegen aan hun apps.

Android Pay zal werken als andere betaalsystemen mobiel, waardoor Android-telefoon eigenaren om credit card informatie op te slaan en te betalen met een enkele klik op checkout tijd.

Slecht nieuws voor Windows Phone en BlackBerry, zoals de meest recente cijfers van IDC laten zien dat Android en iOS bezit 96,3 procent van de wereldwijde smartphone-markt. Dit is het geval voor een tijdje, want het is minder dan een procent hoger dan in 2013.

Android had het aandeel van die machtspositie op de markt het leeuwendeel, met 81,5 procent van de markt. groei van Samsung’s marktaandeel was vlak vorig jaar, wat betekent dat kleinere OEM’s worden steeds belangrijker voor Android.

Een ondernemende ontwikkelaar heeft hiervoor een Moto 360 SmartWatch werken met een iPhone 6. De Android Wear horloge heeft natuurlijk aangepaste software ge├»nstalleerd en de ontwikkelaar zegt dat het werkt met Apple’s meldsysteem.

De iPhone heeft geen jailbreak nodig om het te krijgen om te werken met Android Wear.

Bron: Android Police

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Android for Work gelanceerd

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Android Betaal komen om te concurreren met Apple

Android- en iOS-eigenaar van de wereldwijde smartphone-markt

Met Android Wear smartwatches met iPhones