Amazon’s Alexa komt naar uw auto

Het team achter de Walk Again Project wilde verlamde patiënten te leren hoe te lopen met behulp van robot been steunen, maar de resultaten waren veel beter dan verwacht.

Arnab Raychaudhuri begon met een simpele vraag, een die veel onthult over de tijd waarin we leven

Zou het niet geweldig om uw huis terug te keren naar party mode op weg naar het werk – instellen van uw Sonos naar uw favoriete nummer, Nest tot 70 graden, en de verlichting aan die koele blauwe?

Hij antwoordde zelf: het is natuurlijk wel. Daarna verliet hij zijn Pentagon baan en bracht twee jaar de ontwikkeling van een voice-activated heads up display (HUD) voor voertuigen.

True HUD zijn ontworpen om bestuurders informatie met minimale afleiding te geven door het houden van hun ogen op de weg. De technologie is een poging om zowel toegeven aan en op te lossen de gevaarlijke neiging om te kijken naar uw smartphone of navigatiesysteem. HUD eenheden projecteren een transparante augmented reality-display aan de voorkant van de bestuurder. Het is net als Google Glass zonder bril.

Het is ook helemaal niet duidelijk dat dat een veilige remedie, en er zijn enkele vroege aanwijzingen dat het echt niet. Een universiteit van Toronto melden afgelopen zomer bleek dat augmented reality HUD waren eigenlijk een bedreiging voor de veiligheid.

Bestuurders moeten hun aandacht verdelen om te gaan met deze extra visuele informatie, “zei professor Ian Spence, die onderzocht wat er gebeurt als twee bronnen van informatie die in hetzelfde gezichtsveld zijn.” Niet alleen zullen chauffeurs moeten concentreren op wat er gebeurt op de weg rond hen zoals ze altijd hebben gedaan, zullen ze ook moeten wonen om wat waarschuwing verschijnt op de voorruit voor hen.

HUD voorstanders beweren dat onze aandacht al verdeeld is en dat de AR projecties tenminste houden de ogen van bestuurders naar voren.

Innovatie; LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI looks dergelijke; CXO;? # CXOTALK Reinventing the juridische sector met AI, machine learning, en augmented reality

Het is een vraag die waarschijnlijk om eruit te komen gesorteerd verdere studies en rommelig rechtszaken. Hoe dan ook de categorie aan het opwarmen is. Autofabrikanten beginnen te beperkte HUD technologie aan te bieden op de high-end auto’s en bedrijven als Garmin en inbedrijfstelling Navdy zijn het uitrollen van aftermarket add-ons die werken met elk voertuig.

San Francisco startup Arnab Raychaudhuri’s HeadsUP! is debuterende een puur spraakgestuurde oplossing, en de stem zullen bekend zijn bij de fans van Amazon’s Echo zijn. Het bedrijf werkt samen met Amazon en het gebruik van Alexa Voice Services om HeadsUP integreren! met aangesloten ecosysteem van Amazon.

Dat betekent dat een chauffeur kan berichten verzenden, een routebeschrijving of vraag HeadsUP! om hun woonkamer temperatuur in te stellen op hun weg naar huis zonder hun smartphone aan te raken.

Net als de profetie voorzegd.

“De menselijke machine interactie verandert van kunstmatig meegedeelde intelligentie om een ​​meer natuurlijk intuïtief proces,” legt Arnab.

Wat hij bedoelt is dat gebruikers kunnen communiceren met het apparaat door simpelweg in natuurlijke taal te praten met het en zonder specifieke commando’s te onthouden. Siri is een ander voorbeeld.

Kop op! lanceerde haar pre-order campagne van vorig week. De HeadsUP! beeldscherm is de verkoop in een vroeg-bird prijs van $ 299,99. Het draait een aangepaste versie van Android Heemst 6.0 en maakt gebruik van een krachtige projector, lichtsensoren en gepatenteerd optisch ontwerp om beelden scherp te houden, vermoedelijk zelfs in direct zonlicht.

? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

? #CXOTALK Reinventing de juridische sector met AI, machine learning, en augmented reality

meer robotica