Amazon Web Services opent Redshift, landt partners

Amazon Web Services zei vrijdag dat zijn Redshift datawarehouse als een service inspanning is geopend na een paar maanden in de preview. AWS zei ook dat het landde Redshift steun van SAP, Informatica en Cognizant.

Het bedrijf uitgerold Redshift, een petabyte-schaal cloud-gebaseerde data warehouse, na; een beperkt voorbeeld die begon in november, tijdens zijn klant powwow.

Met Redshift, is AWS gericht op de vraag curve voor big data analytics en processing power te rijden. Redshift is bedoeld om een ​​deel van de data warehousing markt via managed services, lagere kosten en geautomatiseerde taken zoals provisioning en configuratie vast te leggen.

In zijn beperkte preview, AWS zei dat oogstte een schare van case studies en use cases. AWS versterkt ook zijn kanaal voor Redshift. Het bedrijf zei SAP, IBM, Informatica, Tableau, Attunity, Actuate, Pentaho, Talend, Birst, Roambi MicroStrategy, Pervasive en Jaspersoft ondersteuning Redshift. Bovendien, Capgemini, Cognizant en Full360 zijn integratie partners ondersteunen Redshift.

Zoals voor de prijs AWS gedetailleerd de volgende op zijn blog

U kunt de High Storage Extra Large (15 GiB RAM-geheugen, 4,4 ECU en 2 TB aan lokale bijgevoegde gecomprimeerde gebruikersgegevens) voor $ 0,85 per uur of de Hoge Storage Acht Extra Large (120 GiB RAM, 35 ECU en 16 TB gebruiken van de lokale bijgevoegde gebruikersgegevens) voor $ 6,80 per uur. Met beide gevallen het type, betaalt u een effectieve prijs van $ 3.723 per terabyte per jaar voor opslag en verwerking. Een jaar en drie jaar Reserved Instances zijn ook beschikbaar, waardoor de jaarlijkse kosten per terabyte omlaag naar respectievelijk $ 2190 en $ 999.

Meer; Executive Guide: Het maken van de business case voor big data (gratis ebook)

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Het maken van de zaak voor Big Data, Big data: Hoe de revolutie kan uit te spelen

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen