Amazon Web Services lanceert mobiele push-notificaties

Amazon Web Services op dinsdag geschetste plannen om een ​​melding en mobiele push-dienst aan te bieden zodat ontwikkelaars kennisgevingen aan Apple iOS en Android-apparaten, zoals de Kindle Fire kan sturen.

Volgens het plan, wordt AWS biedt tot een miljoen aanmeldingen voor gratis en daarna 50 cent voor elke miljoen berichten gepubliceerd en nog eens 50 cent voor elke miljoen berichten opgeleverd voor $ 1 per miljoen in totaal. Ontwikkelaars kunnen berichten naar zowel particulieren als een massa van de klanten te sturen.

Met de verhuizing, wordt AWS hof meer mobiele ontwikkelaars die behoefte hebben aan meldingen duwen om het gedrag van gebruikers prod. AWS is bedoeld om meldingen te steken platform voor ontwikkelaars die moesten aparte iOS en Android set-ups te gebruiken. De andere mogelijke voordeel voor Amazon is dat er een enterprise halo-effect, omdat AWS ontwikkelaars zijn waarschijnlijk ook Kindle Fire applicaties te maken.

Klant referenties voor de AWS meldingsservice omvatten Urban Airship, WeatherBug en Crittercism. Urbanship CEO Scott Kveton zei in een blogpost dat ontwikkelaars kruis support platform kennisgeving kan gebruiken om “toe te voegen elementaire unicast en broadcast push-notificaties om hun apps.” AWS’s verhuizing naar push-notificaties te ondersteunen is een “significant goedkeuring.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen