Amazon biedt ontwikkelaars nieuwe app model om te proberen via Amazon Underground

Amazon is de intensivering van haar app strijd met Google Play en in de hoop om de huidige economie te verstoren.

Het bedrijf lanceerde een app genaamd Amazon Underground. In een notendop, Amazon biedt haar mobiel winkelen app evenals “meer dan tienduizend dollar in apps, games en in-app items die eigenlijk vrij.” De vangst is de gratis app van de dag is verdwenen.

Met de verhuizing, is Amazon neemt doel op in-app aankopen en gratis apps die aankopen nodig hebben om nieuwe functies te ontvangen. Underground zal top apps beschikken zonder dat de in-app aankopen.

Hier is waar het model tweak komt. Amazon is verleidelijk ontwikkelaars om hun in-app vergoedingen zwaaien en krijgt betaald op basis van per-minuut gespeeld.

Het doel is hier duidelijk voor Amazon. Deuk Google’s slot op Android-ontwikkelaars en zwaaien ze naar Amazon’s app, die de verkoop drijft.

Om de app, die niet beschikbaar is op Google Play is te krijgen, moet je het direct van Amazon downloaden. The Fire apparaten van Amazon hebben het al.

Hier zijn een aantal screens

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle