ADP, Zenefits vestigen juridische schermutseling

ADP op dinsdag daalde de rechtszaak tegen rivaal Zenefits als onderdeel van een bredere regeling.

Het einde van de juridische strijd komt na een meermaandelijks strijd over toegang tot gegevens. ADP stelde dat Zenefits ‘service was onzeker en afgesneden integratiepunten. Zenefits, die HR-instrumenten biedt, diende een rechtszaak wegens laster van zijn eigen tegen ADP en drong er bij de US District Court voor het noordelijke district van Californië aan de zaak te seponeren.

Zenefits was opgezet binnen ADP loonadministratie te automatiseren.

Als onderdeel van de schikking ADP beëindigde haar rechtszaak en beide partijen zijn overeengekomen om alle juridische claims tegen elkaar te laten vallen. De twee bedrijven hadden ook een gezamenlijke verklaring waaruit blijkt dat ADP heeft geen reden om aan te nemen Zenefits heeft veiligheidsvraagstukken. In ruil Zenefits zei dat het geen reden om te geloven ADP is onethisch.

ADP en Zenefits waren in een schikking conferentie die werd besteld op 24 september

Volgens de rol, de twee partijen vestigden hun juridische spuugde in een procedure die meer dan drie uur duurde.

Gezamenlijke klanten zullen waarschijnlijk verbanden zien tussen de twee bedrijven te verbeteren. “Een paar kleine features blijven uitgeschakeld (als gevolg van de acties van ADP), maar Zenefits is nog steeds in staat om een ​​overgrote meerderheid van onze diensten aan te bieden aan onze gezamenlijke klanten en brengen efficiency en HR automatisering voor hun bedrijf. Zenefits werkt nauw samen met ADP en blijft verbinden en serveren honderden ADP klanten per maand en zal dat blijven doen, “aldus een woordvoerder van Zenefits.

Voorheen: Zenefits vs. ADP: The punten om na te denken

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen