4 juli fix-it weekend: Laatste kans om te doen gratis Windows 10 upgrades voor het hele gezin

Heads up, IT-mensen. Vandaag is het 30 juni Dat betekent dat er nog maar 30 dagen te gaan tot de gratis Windows 10 upgrade gaat weg.

Wat de zaak nog erger, we zijn het punt om de 4 juli holiday weekend in te voeren. Holiday weekend, zoals de meeste lezers van deze column weten, zijn de internationaal aanvaarde momenten waarop families eisen dat hun techneuten ervan vaststellen computing en technologische problemen.

Yep, voordat je dat tweede hotdog, of paal in de familie auto voor de reis naar uw familie favoriete vuurwerk-kijken plek, kun je beter je die familie computers vast.

Anders mama en tante Molly zal moeten wachten tot Dag van de Arbeid of erger — de vakantie van de Grondwet bepaalt is gewijd aan de computer reparatie in het hele land: Thanksgiving.

Deze holiday weekend is een grotere deal dan de meeste. Dit is make-it-or-break was het tijd voor Windows 10 upgrades. Dit is de laatste keer dat je zult in staat zijn om ieders PC upgraden naar Windows 10 gratis.

Als het gaat om Windows 10 upgrades, hoeft u niet tot Computer Dag Nationale Fix Mom’s. We naderen het einde van de gratis Windows 10 upgrade-ervaring. Na 29 juli als die van u in aanmerking voor gratis Windows 10 upgrades niet upgraden, dan moet je een flinke vergoeding te betalen aan de oude Windows 7 en Windows 8 machines naar Windows 10 te verplaatsen.

Het is dit weekend, of Mom’s zal worden blijven op Windows 7, totdat ze een nieuwe computer (die goed kan een Chromebook) nodig heeft.

Terwijl je altijd in staat zijn om een ​​upgrade van Windows voor een honderd dollar of zo, het feit is dat is een moeilijke kosten voor uw vrienden en familie te overtuigen om te eten. In plaats van de uitgaven meer dan honderd dollar op een Windows-upgrade, is er een goede zaak te worden gemaakt voor het verplaatsen van tante Sally naar een Chromebook of Cousin Jeff een iPad.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock-scherm; Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen; Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners, problemen oplossen en repareren van Windows 10 problemen

Er is altijd een risico wanneer u een grote OS upgrade te doen. We besloten om, bijvoorbeeld, niet om mijn vrouw haar geliefde Samsung Series 9 ultrabook van Windows 7. Een zoektocht naar “Samsung Series 9 Windows 10” Update toont een lange stroom van de gebruikers met problemen met stuurprogramma’s, in het bijzonder als het gaat om het toetsenbord en trackpad.

Niet alle machines kan worden opgewaardeerd naar Windows 10, dus doe je onderzoek voordat kick-off van die upgrade. Bovendien, iedereen loopt iets ouder is dan Windows 7 kan de sprong te maken, in ieder geval zonder eerst te upgraden naar een offer Windows 7 of Windows 8-licentie.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Het is mijn ervaring dat het downloaden en upgraden van Windows is een 2 + uur proces. Om jezelf te redden wat tijd, wilt u misschien naar Microsoft’s Windows 10 downloadsite en downloaden van een ISO-image kunt u het mee te nemen wanneer u op uw service call, uh, familiebezoek.

Zorg ervoor dat je pack langs een back-up schijf als een van de landen die ik onlangs beoordeeld. Ik hou van deze SSD-gebaseerde drives omdat ze snel, en dat betekent dat je sneller gedaan te krijgen zal, mogelijk zelfs vóór de aardappelsalade is verdwenen.

De bottom line is vrij eenvoudig. Als u niet uw familie een upgrade van dit weekend, zullen ze ofwel vast te zitten in oudere, steeds minder veilige versies van Windows, of het instellen van zichzelf op een cursus om een ​​alternatieve computing.

Tot slot, als ik jou was, zou ik pak langs een reserve, goedkoop Chromebook voor het geval dat. Ik heb drie van hen kregen en ik heb genomen aan het brengen van één mee naar familie-evenementen, voor het geval een upgrade gaat vreselijk mis of is het niet mogelijk om een ​​computer te herstellen nadat papa geprobeerd om “fix it” met een hamer en een schroevendraaier.

Meer Windows 10

Als slechter gaat om het ergste, kunt u stroom was de Chromebook en krijg je familielid opgezet en weer online in een kwestie van minuten.

En, hey, staan ​​uw grond. Je hebt het recht om ten minste een stuk taart en een tweede hotdog. Geen upgrades of fixes totdat de geek wordt gevoed.

U kunt mijn project updates van dag tot dag te volgen op social media. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz, op Instagram op Instagram.com/DavidGewirtz, en op YouTube op YouTube.com/DavidGewirtzTV.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen